Коли все почалося
Початок розвитку нашої компанії було покладено в 1978 році. Тоді підприємство мало лише сепараторний пункт, де молоко приймали, охолоджували і відправляли на переробку в Дубно. Під керівництвом Анатолія Івановича Грисюка ми запустили цех з виготовлення технічного казеїну та змонтували обладнання для виробництва масла «Селянського». В 1995 році засновник компанії Анатолій Іванович Грисюк почав розвивати незалежний бізнес. Відтоді ми постійно вдосконалюємося та ростемо і зараз є одним з лідерів серед Західноукраїнських виробників молочної продукції.
600
людей зараз працюють в нашій компанії
250
тонн молока переробляємо за добу
60%
продукції ми реалізуємо на заході України
70%
наших клієнтів забезпечує продукцією власний відділ логістики
Як ми працюємо
Ми прагнемо посилити свої позиції на місцевому ринку завдяки збільшенню продажів, розширенню асортименту, покращенню ефективності виробництва та впровадженню інноваційних технологій.
- Наша мета забезпечити вас якісними продуктами харчування
- Наша місія зробити вас щасливими, надаючи здорову та смачну їжу
Де ми працюємо
Наші виробничі потужності розміщені у серці заході України в невеликому селищі Крупець. Ми збираємо та реалізовуємо молоко лише на заході України, тому швидко доставляємо і сировину до виробництва, і готову продукцію в магазини. Доставка продукції до більшості міст триває 1,5-2 години.