Коли все почалося

Початок розвитку нашої компанії було покладено в 1978 році. Тоді підприємство мало лише сепараторний пункт, де молоко приймали, охолоджували і відправляли на переробку в Дубно. Під керівництвом Анатолія Івановича Грисюка ми запустили цех з виготовлення технічного казеїну та змонтували обладнання для виробництва масла «Селянського». В 1995 році засновник компанії Анатолій Іванович Грисюк почав розвивати незалежний бізнес. Відтоді ми постійно вдосконалюємося та ростемо і зараз є одним з лідерів серед Західноукраїнських виробників молочної продукції.

img
  • 600

    людей зараз працюють в нашій компанії

  • 250

    тонн молока переробляємо за добу

  • 60%

    продукції ми реалізуємо на заході України

  • 70%

    наших клієнтів забезпечує продукцією власний відділ логістики

Як ми працюємо

img
Ми виготовляємо смачну та якісну молочну продукцію саме для сімейного споживання. При виготовлені використовуємо натуральні складові (закваски, фруктові наповнювачі тощо) та свіжу сировину, яку щодня доставляємо на виробництво з ферм, що знаходяться поблизу. Ми намагаємось зберегти всю користь та природну цінність молока, вдаючись лише до лагідного та ощадливого термічного методу обробки продукту, тому що ми дбаємо про ваше здоров'я!

Ми прагнемо посилити свої позиції на місцевому ринку завдяки збільшенню продажів, розширенню асортименту, покращенню ефективності виробництва та впровадженню інноваційних технологій.
  • Наша мета забезпечити вас якісними продуктами харчування
  • Наша місія зробити вас щасливими, надаючи здорову та смачну їжу

Де ми працюємо

Наші виробничі потужності розміщені у серці заході України в невеликому селищі Крупець. Ми збираємо та реалізовуємо молоко лише на заході України, тому швидко доставляємо і сировину до виробництва, і готову продукцію в магазини. Доставка продукції до більшості міст триває 1,5-2 години.

img